Utvecklingen inom belysning fortsätter framåt

Image result for led xvisionImage result for bullpro light bar

Som de flesta vet så är jag något av en renodlad ljusnörd. Jag är en miljökämpe i första hand som gillar att göra goda gärningar för miljön så fort jag får chansen, men ännu mer gillar jag att göra gott och samtidigt skära ner på utgifter!

Jag har tidigare skrivit om led och fordonsbelysning och hur fantastisk jag anser att lysdioden är jämfört med äldre belysningstekniker, och här kommer en uppdatering av mitt gamla inlägg.

Det är mycket som hänt under det senaste året och vi står vid randen av nästa revolution inom fordonsindustrin. Nya varumärken har ”poppat” upp till ytan som exempelvis Xvision och det häftigaste namnet på marknaden enligt mig är.. kan ni gissa? Jag pratar naturligtvis om Bullpro och C-Bright. Dessa nya varumärken erbjuder väldigt kostnadseffektiva lampor som utan tvekan kan mäta sig med de stora jättarna på marknaden både vad gäller byggkvalitet och prestanda.

Lysdioderna förbättras hela tiden och priserna för råmaterial har börjat vända nedåt igen vilket är två starkt bidragande orsaker till att vi ser denna förändring av landskapet. Inför hösten kan vi förvänta oss lampor som presterar långt över våra förväntningar utan några överbelastade elsystem (det är i alla fall tanken). Vi kommer att recensera en del produkter inom en snar framtid och även se över hur kostnadseffektiva i jämförelse med andra tillgängliga alternativ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *